De opleidingslocatie van Hogeschool NIFA is gevestigd in Leiden aan de Fruitweg 22. Het is een functionele locatie op een industrieterrein, niet meer en niet minder. Al enige tijd zijn wij te zamen met Global School for Entrepreneurship, waarvan NIFA deel uitmaakt, op zoek naar een meer passende locatie. En deze hebben we gevonden in de Koepel in Haarlem.

Deze unieke locatie in Haarlem is een plek, waar niet alleen particulieren maar ook onderwijs en bedrijfsleven samenkomen en op deze plaats met elkaar verbonden zijn. Een voormalige strafgevangenis die rigoureus verbouwd is tot een centrum die past bij de identiteit van onze Hogeschool en van onze studenten. Het is bovendien een plaats die inspirerend is, waar je loskomt van het dagelijks gangbare. Een plek waar historie en toekomst in elkaar overgaan.

Dat is de reden dat wij als Hogeschool NIFA hebben besloten met ingang van september 2022 – het nieuwe collegejaar 2022-2023 – te verhuizen naar deze bijzondere locatie: De Koepel in Haarlem.

Dat betekent dat de laatste colleges gegeven zullen worden op woensdag 29 juni a.s. aan de Fruitweg in Leiden. De colleges die starten in september a.s. vinden dan plaats in de Koepel te Haarlem. Aldaar is parkeergelegenheid met ParkBee, zie www.parkbee.com.

Wij hopen je weer in september te mogen begroeten, maar dan op onze nieuwe locatie te Haarlem.

Adresgegevens Hogeschool NIFA miv september 2022:

De Koepel Haarlem
Harmenjansweg
4031 WK Haarlem
www.hogeschoolnifa.nl
info@hogeschoolnifa.nl

Waarom een NIFA incompany cursus of training

  • Geeft een hoger rendement dan een open training
  • Leerdoelen zijn afgestemd op organisatie­doelen
  • NIFA incompany training is maatwerk
  • Behandelt bedrijfsspecifieke vraagstukken 
  • NIFA incompany voordeliger

Vul onderstaande gegevens in en wij nemen contact met je op. Je kunt ook via de chat je vraag stellen.