PRAKTIJKGERICHT ONDERWIJS EN INDIVIDUELE COACHING

NIFA staat voor praktijk­gericht onderwijs, gecombineerd met individuele coaching. Dat zie je terug in ons aanbod, in de inhoud van onze oplei­dingen, cursussen en trainingen en door onze wijze van coaching, één op één door onze praktijkbegeleiders.
Wat er speelt in de dagelijkse praktijk van een accoun­tants- en admini­stratie­kantoor, dat staat bij ons centraal. De theorie geeft je weliswaar een vak­kundige basis, maar zonder de praktijk heb je geen kennis van de markt. 

Samen met onze studenten en cursisten hebben wij een gemeen­­schappelijk doel: vanuit opgedane kennis, vaardig­heden en persoon­lijke ontwik­keling de vertaalslag maken naar de adviespraktijk van een accountants- en administratie­kantoor. Daar zijn we dagelijks mee bezig. Daar maken we ons dagelijks gezamenlijk hard voor.

Dé praktijk­opleider voor accoun­tants- en admini­stratie-kantoren

Het laatste nieuws

Is de accoun­tancy- of admi­ni­­stratie­branche iets voor jou?

Laat je omscholen

Ben je op zoek naar een andere baan? Is het moeilijk om in je eigen vakgebied aan de slag te gaan? Of ben je gewoon toe aan iets anders? Dan is omscholing naar de accountancy- of administratie­­branche misschien iets voor jou. Er heerst namelijk al geruime tijd krapte in deze sector. Dat bete­kent dat de vraag naar goed opgeleide professionals hoog is. Door jezelf te laten omscholen naar deze branche, creëer je dus uitstekende carrièrekansen.

Contact